Ultralydsmåler 307C / (se model PTG6)

OBS: DETTE PRODUKT ER UDGÅET!

Præcisionsmåler model 307C er ideel til nøjagtig måling af tynde materialer. Den har valgbar målehastighed på 4, 8 eller 16 Hz (4, 8 eller 16 målinger/sekund) og en scanningsfunktion, som er ideel til måling af store overfladeområder.

Det er muligt at vælge mellem forskellige kalibreringsmetoder som gør instrumentet egnet til en lang række forskellige materialer: 1-punkts, 2-punkts, til materialet, til hastigheden, til en indstillet tykkelse og fabrikskalibrering. Der kan desuden gemmes op til 3 programmerede specialkalibreringer i hukommelsen. Disse kan efterfølgende vælges så man bare kan gå i gang med at måle uden først at skulle rekalibrere instrumentet til det pågældende materiale.

Ultralydsmåler model 307C leveres med kontaktpasta, plastkuffert, taske, skærmbeskyttelse, håndledsstrop, 2 x AA batterier, brugsanvisning, kalibreringscertifikat, cd med ElcoMaster® software og USB-kabel. Den kan leveres inkl. en enkeltelement 15 MHz ¼” microdot-vinkeltransducer eller man kan vælge kun at købe selve apparatet, og bestille den ønskede transducer separat.Se flere videoer her: (Videoer)

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
replika ure rolex replica ure
%>