Lagtykkelsesmåler til autolakker model 311C

Lagtykkelsesmåler til autolakker model 311C

Model 311C er en ekstremt hurtig lagtykkelsesmåler. Den er specielt designet til automobilindustrien hvor den kan give en klar indikation af lakeringens generelle tilstand.

Lagtykkelsesmåleren er ideel til autoværksteder og taksatorer da den hurtigt og præcist identificerer tidligere reparererede skader som fx skjulte omarbejder, kollisionsskader, omlakeringer og fyldte karrosseridele, og på den måde bidrager til en væsentlig reduktion af inspektionstiderne.

311C fås i en basismodel (B) og en topmodel (T). Begge har føleren intereret i bunden, og basismodellen fås enten med en F-føler til måling på autostål, eller en FNF-føler der kan måle på både autostål og aluminium. Topmodellen har som standard FNF-føler. Apparatet leveres præ-kalibreret, og klar til brug.

Lagtykkelsesmålere 311C har en inutitiv, brugervenlig grafisk menustruktur og et automatisk roterende (360°) display, som kan aflæses fra alle vinkler, og gør apparatet anvendeligt på både vandrette og lodrette overflader.

Udover malingstykkelse viser model 311CT de vigtigste statistiske værdier for vurdering af malerarbejde. Efterhånden som målingerne tages, kan data overføres via Bluetooth® (T) eller USB, enten direkte til ens egen inspektionsformat eller til ElcoMaster® Mobile Apps for øjeblikkelig on-site-rapportering.Se flere videoer her: (Videoer)

Download brochure

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
rolex replica ure .