Ultralydsmåler PTG6 (precision thickness gauge)

Ultralydsmåler PTG6 (precision thickness gauge)

PTG står for ”Precision Thickness Gauge”, og med sin ekstreme nøjagtighed, foruden det ergonomiske, robuste design og brugervenlige menuer på flere forskellige sprog, er PTG6 ideel til måling og registrering af materialetykkelse og lydhastighed på forskellige underlag, og ved forskellige industrielle anvendelser.

Apparatet er enkelt at anvende og kalibrere, og gør det nemt at tage nøjagtige, gentagelige målinger, og opstille inspektionsrapporter. Med et ridse- og opløsningsmiddelresistent display samt et forseglet, solidt og stødfast hus, som er støv- og vandtæt svarende til IP54, er apparaterne i PTG6 også egnede til brug i barske omgivelser.

PTG6 har en målenøjagtighed på ± 1 %, og et måleområde på 0,15-10,15 mm hhv. 1,65-25,40 mm, afhængigt af den valgte målemetode. Målinger kan tages på glatte, ru, plane eller buede såvel belagte som ubelagte overflader. En stabilitetsindikator giver en visuel indikation af såvel styrken som pålideligheden af ultralydssignalet.

PTG6 har målemetoderne "Interface-Ekko", "Ekko-Ekko ThruPaint™" og "Plastik", og en valgbar målehastighed på 4, 8 eller 16 Hz (4, 8 eller 16 målinger pr. sekund). Den har kalibreringsmetoderne "2-punkts", "1-punkts", "til materialet" eller "til en kendt tykkelse" samt "fabrikskalibrering", og der er 39 forudindstillede materialer gemt i instrumentet, inklusive: aluminium, stål, rustfrit stål, støbejern, plexiglas, PVC, polystyren og polyuretan.

PTG6 er kompatibel med ElcoMaster® software, og individuelle målinger kan overføres via USB til en PC eller lignende enhed for videre analyse og rapportering.

Download brochure

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
rolex replica ure .