Vaskemaskine Vortex M6 (AATCC)

Vaskemaskine Vortex M6 (AATCC)

Vortex M6 er en topbetjent erhvervsvaskemaskine til laboratoriebrug, som er designet til at opfylde AATCC-standarderne Monograph M6 og LP1-2018.

Maskinen er godkendt til test af sportstøj og store producenter af sportsbeklædning anbefaler i deres standarder til beklædningstest Vortex M6 til alle deres leverandører, fabrikker og testlaboratorier.

Det er en robust vaskemaskine med porcelænsbelagt ståltromle, vaskekurv af rustfrit stål og en dør der ikke låser. Maskinen drives af en kraftig motor med variabel hastighed og har et effektivt bremsesystem.

Vortex M6 har funktioner der muliggør nøjagtig styring af badtemperatur, vandpåfyldning, rotations- og centrifugeringshastigheder samt vaske-/centrifugeringstider. Alarmer melder hvis vandtemperaturer ligger uden for specifikationerne, og fyldningsvolumen kan overskrives efter behov. Der er forprogrammerede vaskeprogrammer iht. både M6 Monograph LP1, og det er muligt at udvikle og gemme brugerdefinerede programmer, inkl. vaskecyklusser på op til 80 timer.

Vortex M6 kan kalibreres til ISO 17025 og tibage igen til Monograph M6 og LP1-2018.

Til brug sammen med Vortex M6 fås en tørretumbler, (Vortex M6D).

Download brochure

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
salg@strenometer.dk
support@strenometer.dk
service@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
rolex replica ure .