Taber® Abraser 1700/1750

Taber® Abraser 1700/1750

Taber® Abraser 1700/1750 bruges til at evaluere et materiales modstandsevne over for slid, og instrumentet giver pålidelige resultater på blot få minutter. Taber® Abration test specificeres i mere end 100 internationale teststandarder og specifikationer som standard for forskning i slid og afslidning, kvalitets- og proceskontrol, materialeevaluering og produktudvikling.

Taber® Abraser er et brugervenligt instrument, som nemt betjenes via en LCD-touchscreen. Testprofiler gemmes og kan bruges igen. Der er mulighed for at justere højden så man kan teste prøver af varierende tykkelse, og displayet kan indstilles til forskellige sprog. Alle vigtige komponenter er nemme at udskifte, og de specielle slibemidler Calibrase® og Calibrade® er designet således at bindematerialet nedbrydes under brug og blotter nye slidende partikler.

Taber® Abraser model 1700/1750 har en række originale slidhjul og testtilbehør, som giver instrumentet en stor alsidighed, både hvad angår typen af test og hvilke materialer der kan testes. Materialerne der kan testes, inkluderer bl.a.: malede, lakerede, pulverbelagte og galvaniserede overflader; tekstilstoffer, lige fra ren silke til kraftigt polstring og tæpper; massive materialer, fx metal, sten og keramik samt plast, læder, gummi, linoleum, laminat; glas, papir og mange andre.

“Taber Test” giver pålidelige resultater på blot få minutter og bruges til at evaluere et materiales modstandsevne over for slid. Testen udføres på et fladt prøveemne monteret på en drejeskive der roterer på en lodret akse. Når drejeskiven roterer, gnider prøveemnet mod to slidhjul der forårsager en afslidning, mens et vakuumsystem opsamler de løse dele der slides af under testen. Slidmærkerne der opstår danner et krydsbuemønster i et cirkulært bånd der dækker et område på ca. 30 cm².

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
rolex replica ure .