Atlas® UVTest

Atlas® UVTest

Atlas® UVTest™ er en praktisk og økonomisk startløsning til kunstig vejrpåvirkning. UVTest™ er designet til konstant drift, CE & NRTL kompatibel, og egnet til test af mange forskellige materialer som fx træ, plastik, belægninger osv.

Apparatet er meget brugervenligt, og styres nemt via en touchskærm. Alle de kritiske parametre vises på en skærm, og lamperne er lette at udskifte. Af andre fordele kan nævnes bl.a. forprogrammerede test for fejlfri betjening, automatisk genstart efter en strømafbrydelse og ikke mindst en temperaturfordeling i hele testkammeret, der er mere homogen end i noget andet UV-apparat. Der er mulighed for spray på såvel enkeltstående som stablede enheder. Enheder der skal have spray, kan nu leveres med mulighed for at recirkulere vandet hvilket minimerer vandforbruget kraftigt. Enheden til recirkulation kan i øvrigt nemt eftermonteres på stedet, kun ved hjælp af en boremaskine og lidt værktøj.

UVTest™ kan fjernovervåges i en LAN- konfiguration eller Point-to-Point. Det apparat man ønsker at se, vælges nemt via computeren når software er åben. Alle data der vises i apparatets display, kan desuden overføres og gemmes: Testtid, segmenttid, segmenttype, lampetype (vælges på UVTest ™) samt eventuelle vedligeholdelses- og fejlmeddelelser. Data for de enkelte sensorer samt deres set-point kan hurtigt hentes frem og analyseres.

Når man skal udvide sin kapacitet, hvad enten det gælder produktionen eller på laboratoriet, har man altid stået over for at skulle tage hensyn til fysiske rammer. En stor fordel ved Atlas® UVTest™ er at det har rammer der kan stables. Således kan kapaciteten øges til det dobbelte uden at apparatet optager mere gulvplads.

Download brochure

Download brochure om Lysægthed

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
rolex replica ure .