Ci4400 Xenon Weather-Ometer®

Ci4400 Xenon Weather-Ometer®

Weather-Ometer® Ci4400 er et ultra-avanceret, og dog brugervenligt, xenonapparat til test af vejrægthed.

Weather-Ometer® Ci4400 udmærker sig bl.a. ved en ekstremt ensartet fordeling af bestråling, temperatur og fugt inden for hele eksponeringsområdet og et effektivt luftflow der sikrer stor homogenitet i kammeret. Den har en række forprogrammerede testmetoder foruden brugerdefinerede testspor, og opfylder, eller overgår, alle gængse teststandarder til vejrægthedstest. Alle testresultater er i overensstemmelse med ældre Atlas-apparater.

Ci4400 har en stor prøvekapacitet i forhold til hvor lidt gulvareal den optager. Den har en stor intuitiv touchscreen-brugergrænseflade, der kan vippes og tilpasses operatører af forskellige højde. Den roterende prøveholder har udtagelige sektioner, og selve kammeret har en stor dør, som giver nem adgang for rutinemæssig vedligeholdelse og rengøring.

Weather-Ometer® Ci4400 anvender xenonlysteknologi der kombineret filtersystemet ”Right Light™” giver et lys der over hele spektret er det tætteste, man kommer på naturligt sollys. Dermed sikres en realistisk materialenedbrydning med god korrelation til realtidstest.

Download brochure

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
replika ure rolex replica ure
%>