Ultralydsmåler CG100BDL (corrosion thickness gauge)

Ultralydsmåler CG100BDL (corrosion thickness gauge)

CG100BDL er en brugervenlig korrosionsmåler, og én af de mest avancerede apparater i Elcometer NDT-serien. Den har alle de nødvendige funktioner og egenskaber til nøjagtigt at måle materiale- og lagtykkelse på samme tid.

CG100BDL har et komplet udvalg af målemetoder: "Puls-Ekko" (PE), "temperaturkompensation" (PETP), "Coating Only" (CT) og "Puls-Ekko Coating" (PECT). Det er således altid muligt at vælge den helt rette metode til opgaven.

Instrumentet har automatisk volumenkontrol (AGC) for øget brugervenlighed, eller manuel justering af amplituden (-30 dB til 70 dB) så det modtagne ekko passer til materialeegenskaberne. Apparaterne er således ideelle til alle anvendelsesområder.

Den tidskorrigerede forstærkning (TCG) kompenserer automatisk for lyddæmpningen gennem et materiale, og øger således apparatets ydeevne.

De indbyggede porte gør det muligt at indstille måleparametre enten på eller mellem bølgeforme, og dermed gå uden om eventuelle overfladeekkoer eller støj fra materialet.

Ved at opsætte tærskelværdier kan man indstille apparatets følsomhed så det opfanger signaler med lavere amplituder.

CG100BDL gemmer op til 16.000 målinger med individuelle bølgeforme i alfanumeriske serier med komplet datalogning via RS232-overførsel til Elcometer NDT datastyringssoftware.

Download brochure

Download brochure om Elcometer NDT

Strenometer ApS
Kongevejen 213
DK-2830 Virum
Denmark
Tlf: +45 45 95 07 00
Fax: +45 45 95 07 07
salg@strenometer.dk

Besøg vore andre sites:
replika ure rolex replica ure
%>