Strenometers hovedleverandører

Aralab

- klimakamre

Firmanavnet er en sammensmeltning af "Araujo", som er efternavnet på de 2 brødre der i 1985 grundlagde firmaet, og "laboratorium" = Aralab.  

Portugisiske Aralab, der har sit hovedsæde nær Lissabon, har igennem mange år produceret klimaløsninger i høj kvalitet, og til fornuftige priser. Aralab er blandt andet kendt for sine klimakamre, der leveres i mange forskellige udgaver, som dækker næsten alle behov for test under kontrollerede klimatiske forhold fra -80 °C til +180 °C og fra 10 % RH til 99 % RH.  

Aralab leverer endvidere klimaskabe til specielle applikationer, biltest, vibrationstest under kontrollerede klimatiske forhold, bio science, vækst og tissue samt tørreskabe, skabe til ICH-test, kamre til termisk chok osv.
www.aralab.pt

 

Atlas Material Testing Technology

Atlas Material Testing Technology, LLC (USA) producerer apparater til test af bl.a. laboratorie-vejrpåvirkning, korrosion, tekstil og brændbarhed. Derudover har de en række udendørs teststeder hvor der testes for naturlig vejrpåvirkning. Endelig er Atlas moderselskab for Xenotest, Steuernagel og SFTS.
 
Med over 80 års erfaring på området er Atlas ét af verdens førende firmaer inden for design, fremstilling og markedsføring af instrumenter til materialetest.
 
Produktserien til vejrægthedstest inkluderer de velrenommerede instrumenter Weather-Ometer®, Fade-Ometer® og Xenotest®.
 
Af andre produkter kan nævnes et komplet udvalg af tekstilinstrumenter til lysægtheds-, farveægtheds-, farvnings- og abrasionstest; instrumenter til evaluering af polymer; analyseinstrumenter til chemiluminescence- og billedanalyseteknikker samt en serie flammekamre.
www.atlas-mts.com

 

Elcometer Ltd.

Elcometer Limited, der har sit hovedsæde i Manchester, har siden 1947 været toneangivende inden for nyudvikling og fremstilling af instrumenter til kvalitetskontrol af overfladebelægninger.

Som specialister i design og fremstilling af instrumentering og testmetoder til proceskontrol af coatinger tilbyder Elcometer et komplet udvalg af produkter, der kan klare de nødvendige opgaver inden for betonundersøgelse, industriel metalsøgning og overfladekontrol (pulverlak, vådlak og konstruktionsmaling).
 
Produktsortimentet består af udstyr til overfladekontrol, fx lagtykkelsesmålere, vedhæftningsmålere, inspektionsudstyr og meget andet.
www.elcometer.com

 

Erichsen GmbH & Co.

Erichsen GmbH & Co. KG forsker, udvikler, designer og fremstiller test- og måleinstrumenter til maling og andre coatingmaterialer.
 
Inden for deres anvendelsesområder er instrumenterne i overenstemmelse med internationale standarder eller godkendte testmetoder. For Erichsen GmbH & Co. KG er det først og fremmest vigtigt at producere instrumenter af høj kvalitet, og med stor pålidelighed. 
 
Produktsortimentet består af bl.a. glansmålere, vedhæftnings­målere, viskositetsbægre, viskositetsmålere, pyknometre, kugleindtrykstestapparater, grindometre, applikatorer, tørfilmsmålere, vådfilmsmålere, gittersnit, slidmålere (Taber), bøjeprøveapparater, ridsehårdhedsapparater, pendulhårdhedsapparater, rystemaskiner (Red Devil), farveprøvekabiner, vaskbarhedsapparater, salttågekamre, SO2-kamre (Kesternich).
www.erichsen.de

 

Rycobel nv

Rycobel nv er førende inden for testinstrumenter til evaluering af materialers fysiske egenskaber, fx trækprøver, fortætning, afrivning, bøjningsstyrke og afskalning.
Rycobel har et bredt udvalg af standardprodukter, der opfylder relevante testkrav, og på bestilling designes udstyr til særlige anvendelsesformål.
Serviceafdelinger over hele verden bistår kunderne i forbindelse med installation og senere servicering, og Rycobels komplette ISO 9001-kvalitetssystem sikrer den høje kvalitet der kendetegner såvel produkter som service.

Rycobel er ISO 17025-certificeret.
www.rycobel.com

 

SDL Atlas

SDL Atlas er en sammenslutning af de anerkendte producenter af udstyr til tekstilindustrien Atlas Textile Test Products, Shirley Development Laboratories (SDL), Raitech og Textile Innovators. Den samlede erfaring og viden gør SDL Atlas til en komplet leverandør af udstyr til tekstiltest, kvalitetskontrol og laboratorier.

SDL Atlas udvikler, producerer og sælger avanceret teknisk udstyr til tekstilindustrien, og er en komplet leverandør af udstyr til tekstiltest, kvalitetskontrol og laboratorier. Eksempler på dette er Martindale, Crockmetre, Permeability test, m²-vægt, lysskabe samt forbrugsstoffer – herunder blåskalaer/gråskalaer, multifibre samt ECE og IEC standardvaskepulvere. Derudover er SDL Atlas bl.a. kendt for deres QuickWash®, der i sin tid reducerede vasketiden for stofprøver fra de sædvanlige 8-12 timer til blot 15 minutter. SDL Atlas besidder en stor viden om de teststandarder der er efterspurgt af tekstilproducenter og -detailhandlere.

Uanset hvilket led man er i tekstilforsyningskæden (væveri, farveri, efterbehandler, detailhandler), afhænger ens succes af at man er i stand til at identificere alle tekstilproblemer før ens kunder gør det. Kendskabet til hvilke faktorer der kan få garn, fiber, stof eller beklædningsgenstande til at fejle i slutbrugen, er afgørende for de beslutninger der skal tages mht. design, fremstilling og køb af tekstiler og klæder. SDL Atlas´ apparater til tekstiltest hjælper med at identificere hvilke fibre, farver og processer der er mest modtagelige overfor falmning, tilsmudsning, pilling, iturivning, slid, farvestriber, trådudtrækning, vask og andre faktorer.
www.sdlatlas.com

 

SITA Messtechnik GmbH

SITA Messtechnik GmbH blev grundlagt i 1996 af præcisionsingeniører fra det tekniske universitet i Dresden. Udviklingen af verdens første mobile bobletryktensiometer var udgangspunktet for en ny generation af tensiometre og grundlaget for SITA's verdensomspændende succes.
 
SITA Messtechnik GmbH udvikler, producerer og sælger apparater til måling af væskers dynamiske overfladespænding, fuldautomatiske skumtestere til analyse af væskers skummende adfærd samt fluorescensmålingsteknik til kontrol af deles renhed og til overvågning af forureningsniveauet i procesvæsker. Måleapparaterne er robuste og meget nemme at betjene. De bruges bl.a. i forsknings- og udviklingslaboratorier i den kemiske industri til analyse- og kvalitetssikringsopgaver og inden for overfladeteknologi til overvågning og styring af processer.
www.sita-messtechnik.de

 

X-Rite Ltd.

X-Rite Limited er X-Rite Incorporated´s britiske datterselskab. Firmaet har siden september 1998 ligget i det nordvestlige England, i Poynton, Cheshire, syd for Manchester.

X-Rite tilbyder kunderne en kombination af hardware, software, videndatabaser, rådgivning og kundeserviceprogrammer. X-Rite´s produkter og service gør det muligt for kunderne at forbedre procedurerne, hvad enten det drejer sig om udvikling, rådgivning, produktion eller salg.
 
Nogle af de typiske markeder for X-Rites farvemålere og software er coating-, plast- og medicinalindustrien samt træ og tekstiler (bilindustrien, industrisektoren og detailhandlen).
www.xrite.com

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud