Profil af Strenometer

Strenometer er en velkonsolideret virksomhed i Virum, 15 km nord for København, der har stor erfaring med løsninger til test – en erfaring der er blevet akkumuleret siden vi blev grundlagt i 1952.

Vores kunder er alle danske virksomheder, som producerer, udvikler eller rådgiver om fysiske produkter. Kundebasen består både af virksomheder med kun 1 medarbejder og virksomheder som har tusindvis af medarbejdere ... og alt der imellem.

For os betyder miljø og klima meget.
Selv om vi har eksisteret i mange år, er vi en virksomhed i konstant udvikling, og igennem længere tid har vi haft stigende fokus på klima og miljø. Vi arbejder hele tiden på at formindske vores aftryk, og vores leverandører gør også hvad de kan for at formindske såvel produkternes som emballagernes miljøpåvirkning.

Vi vil ligeledes gerne hjælpe vores kunder med at finde de mest klimarigtige løsninger. Vores instrumenter vil kunne hjælpe med at lave mere holdbare og mindre forurende produkter ved at sikre den rigtige kvalitet.

Uanset hvilken type virksomhed du repræsenterer, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak om jeres måleløsninger.

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud