Sandblæsning

Sandblæsning er en metode til at rense en overflade og gøre den ru, som giver god vedhæftning for en ny overfladebehandling.
 

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode hvor man ved hjælp af trykluft med stor hastighed blæser sand, eller et andet blæsemiddel (fx stål- og jerngrit, glasperler, korrund eller knuste nøddeskaller), mod en overflade for at rense den for fx gammel maling eller rust. Sandblæsning kan udføres tørt eller vådt.
 

Styrker ved sandblæsning

Sandblæsning er en effektiv og penge- og tidsbesparende metode til rengøring af overflader forud for en ny overfladebehandling, og formålet er at skabe en ren overflade og samtidig frembringe en ruhed der giver en god vedhæftning af de efterfølgende lag maling, som skal beskytte stålet med vejrlig og andre kemiske og fysiske påvirkninger.
 

Elcometers sandblæsningsudstyr

Strenometer er forhandler af sandblæsningsudstyr fra Elcometer Ltd., som omfatter både sandblæsningsanlæg og beskyttelsesudstyr.
 

Læs en kort introduktion til Elcometers sandblæsningsanlæg her [Kort introduktion til sandblæsning] eller se en række videoer om emnet her [Videoer].

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud