Overfladerenhed

Overfladens renhed er vigtig for at sikre produktkvalitet samt opfølgningsprocesser såsom klæbende limning, coating, svejsning, hærdning og limning. Uønsket filmisk forurening såsom olier, fedtstoffer, kølesmøremidler og slipmidler måles ved at bestemme fluorescensintensiteten.
 

Sita CleanoSpector

Den håndholdte SITA CleanoSpector er ekstremt velegnet til berøringsfri måling af renhed på emneoverflader. Den er nem at bruge og optimal til kvalitetssikring i fremstillingsprocessen. Betjeningen er intuitiv, og målingen er kontaktfri, ikke-destruktiv, in-line-egnet og nemt og hurtigt udført, blot ved et tryk på en knap.

Læs mere her: CleanoSpector
 

SITA FluoScan 3D

Sita Flouscan 3D er et automatisk system til hurtig og pålidelig berøringsfri renhedsinspektion på tredimensionelle overflader. Systemet anvender fluorescensteknologi, og målingen sker ved at den robuste sensor foretager en overfladescanning af de forskellige dele hvorved resterende organisk forurening registreres. Målingen er reproducerbar, og systemet er ekstremt fleksibelt både i processen og i laboratoriet

Se vores øvrige sortiment af instrumenter til måling af overfladerenhed

 

Væskerenhed

(se også ledningsevnemåling)

Et procesbad og et skyllebad skal have den rigtige koncentration hhv. renhed. Såfremt det er organiske produkter/forureninger, kan disse måles via fluorescensen.  I praksis foregår målinger enkelt og hurtigt og koncentrationen/forureningsgraden angives med det samme.  Det giver en optimeret styring af badet.
 

SITA ConSpector

SITA ConSpector er et handy, bærbart instrument til kontrol af forureningsniveauet i rense- og skyllebade ved hjælp af fluorescensmåling. ConSpector kan bruges både direkte i produktionen og i laboratoriet til evaluering af badets tilstand, uafhængigt af emnegennemstrømning og brugstid.

Læs mere her: ConSpector

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud