Online-seminar om måling af overfladespænding og overfladeaktive stoffer

Få et godt redskab til styring af dine rengørings- og galvaniseringsprocesser med  det gratis online-seminar "Måling af overfladespænding og overfladeaktive stoffer – SITA tensiometre til processen og laboratoriet".

En væskes dynamiske overfladespænding er en vigtig procesparameter i mange våde kemiske processer, og den repræsenterer et afgørende kvalitetskriterium i produktformuleringer. For at kunne justere og kontrollere den dynamiske overfladespænding har man over hele verden igennem mange år brugt SITA’s bobletensiometre.

På online-seminaret "Measuring surface tension and surfactants – SITA tensiometers for the process and the laboratory", fortæller SITA’s applikationseksperter André Lohse og Tilo Zachmann om dynamisk overfladespænding og måling af denne og beskriver de forskellige SITA tensiometre, inklusive de opdaterede SITA DynoTester+ og SITA pro line t15+. Derudover vil de gøre rede for hvordan instrumenterne er egnede til mange forskellige industrielle og laboratoriemæssige anvendelser, fra rengørings- og galvaniseringsprocesser til belægninger, maling og klæbemidler.

Hvad skal der tages højde for under målingen? Hvordan skal prøveemnerne håndteres? Hvad betyder resultaterne? Ved hjælp af illustrative eksempler vil det blive forklaret hvordan parametre fastsættes i foreløbige test, og hvordan de opnåede kurver og målte værdier fortolkes. Man får naturligvis også et indblik i den opdaterede software SITA LabSolution.

Resumé:
 
Indhold
Forståelse af overfladeaktive stoffer:
Videnskabelig baggrund for effekterne af overfladeaktive væsker.
Måling af overfladeaktive stoffer:
Tensiometer og bobletrykmetoden til måling af den dynamiske overfladespænding.
Eksempler på anvendelse i praksis:
• Kvalitetskontrol til rengøring af dele, galvaniseringsindustri, inkjet-print, halvlederteknologi osv.
• Forskning og udvikling til produktformulering og kvalitetskontrol, dvs. til væsker og belægningsmaterialer der indeholder overfladeaktive stoffer.
Praktisk træning og support:
• SITA-Tensiometer til processen og laboratoriet.
• Nye funktioner i enheder og software.
Spørgsmål og svar: Live-chat med vores applikationseksperter.

Tilmeld dig det gratis seminar !

14. marts 2024, 10:00-11:30 (deltagere fra Asien og Europa).

14. marts 2024, 16:00-17:30 (deltagere fra Amerika og Europa).

 
Vi ses online!
 

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud