Stabilitet – stabilitets- og fotostabilitetstest

Stabilitetstestkamre

Stabilitetstestkamre hvori man kan teste temperatur og fugtighed, og få sit eget klima.
 
 • 'Reach-in' stabiliteskamre i kommercielle størrelser
  Temperatur- og fugtkamre med 600 eller 1.200 l indvendig volumen, designet til stabilitesttest under alle ICH-betingelser. Kamrene er udviklet i overensstemmelse med den farmaceutiske industris krav til stabilitet, men er også egnet til kosmetiske produkter samt føde- og drikkevarevirksomheder.
   
 • Stabilitetsrum
  Klimatisk stabile kamre i størrelser fra 5.000 l indvendig volumen til specialdesignede løsninger. Kamrene er specielt udviklet til temperatur- og fugtstabilitetstest af farmaceutiske produkter (ICH-retningslinjer), kosmetik, mad- og drikkevarer, eller til kvalitetskontrol.
   

Fotostabilitetstest

Klimakamre til fotostabilitetstest af lægemidler, kosmetik eller tilsvarende produkter.
 
 • FitoClima 600 PLH Pharma
  Klimakammer til fotostabilitetstest af lægemidler, kosmetik eller tilsvarende produkter (opfylder ICH Q1B). Udtagelige hylder gør det muligt også at køre stabilitetstest (opfylder ICH Q1A).
   

Styreenheder og software

ClimaPlus styreenhed og FitoLog software overholder begge FDA 21 CFR del 11, og er hver især stærke og praktiske redskaber til både brugere og teknisk personale.
 
 • ClimaPlus
  Touchscreen-styreenheder med høj opløsning til styring og kontrol af alle miljøforhold. Lys, temperatur, fugt og alle funktioner justeres med en enkelt berøring.
   
 • FitoLog
  Softwarepakke der overholder FDA 21 CFR del 11. Softwaren består af et sæt  applikationer, som er designet til at overvåge og registrere data fra kammrets procesparametre. Softwaren består af 3 applikationer: FitoLog, FitoLogView og FitoProgram.
   
 • Fjernstyring og -kontrol
  Få adgang til, se og håndter kammerets styreenhed via mobiltelefon eller tablet. Se kørende test og programmer, ændr referenceværdier, håndter advarsler eller alarmer og meget mere. Servicekompatibel med iOS, Android og Windows.

Se også her: Klimakamre (temperatur og fugt)

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud