Atlas Material Testing Technology

Amerikanske Atlas MTT producerer apparater til test af bl.a. laboratorie-vejrpåvirkning, korrosion, tekstil og brændbarhed. Derudover har de en række udendørs teststeder hvor der testes for naturlig vejrpåvirkning. Endelig er Atlas moderselskab for Xenotest, Steuernagel og SFTS. Produktserien til vejrægthedstest inkluderer de velrenommerede instrumenter Weather-Ometer®, Fade-Ometer® og Xenotest®. Af andre produkter kan nævnes et komplet udvalg af tekstilinstrumenter til lysægtheds-, farveægtheds-, farvnings- og abrasionstest; instrumenter til evaluering af polymer; analyseinstrumenter til kemiluminescens- og billedanalyseteknikker samt en serie flammekamre.
 

Lys og vejrægthed:

Lys- og vejrægthedstest er test hvis primære formål er at undersøge lysets og regnens effekt på et materiale eller et emne. Testen udføres enten i hele solspektret, eller i UV-området. Der testes under forskellige lyskilder, fx xenon, UV og MHG, og nogle af kamrene har indbygget regncyklusser til simulering af naturlige vejrforhold. Der testes typisk i temperaturområdet 40-120 °C, og eksponeringstiden er af længere varighed. Lys- og vejrægthedstest tager enten udgangspunkt i normer, eller baserer sig på emnernes forventede slutbrug.

Se nogle af vores apparater fra Atlas her: Hvis man er interesseret i at teste hele komponenter i større stil, fx radarer, vindmølledele eller en hel togvogn, har Atlas også systemer til solsimulering.
Læs mere her: Solsimuleringssystemer


Se i øvrigt hele vores udvalg af Atlas-produkter ved at klikke her, vælge Atlas Material Testing Technology GmbH under "Producent" og trykke på "Søg Nu".

Ring og få en snak med os i dag på tlf: +45 45 95 07 00 eller på mail: salg@strenometer.dk

Vi sidder altid klar med rådgivning og et godt tilbud